Algemene voorwaarden opstellen

Algemene voorwaarden opstellen slechts € 300

Heeft u nog geen algemene voorwaarden? Laat onze juristen dan algemene voorwaarden opstellen voor uw onderneming. Op die manier weet u zeker
dat er geen belangrijke zaken over het hoofd worden gezien. Onze juristen besteden de grootste zorg en aandacht aan uw algemene voorwaarden, zodat deze naadloos aansluiten op uw bedrijfsactiviteiten. Uiteraard wordt bij het opstellen van algemene voorwaarden altijd rekening gehouden met de actuele wet- en regelgeving.

Hoe gaat het opstellen van algemene voorwaarden in zijn werk?

Indien u besluit uw algemene voorwaarden door ons op te laten stellen, ontvangt u van ons een vragenlijst. Wij vragen u de vragen zo gedetailleerd mogelijk in te vullen. Uw antwoorden geven ons een duidelijk overzicht van uw bedrijfsactiviteiten. Indien er nog onduidelijkheden zijn, nemen we nog even telefonisch contact met u op om eventuele details door te spreken. Vervolgens gaan onze juristen aan de slag met het opstellen van de conceptversie.

Conceptversie

Nadat u de vragenlijst heeft ingevuld en aan ons heeft doorgemaild, ontvangt u binnen 5 werkdagen een conceptversie van de algemene voorwaarden. Daarop kunt u éénmalig, kosteloos revisies aanleveren. Zodra wij uw opmerkingen hebben ontvangen, gaan we aan de slag met het opstellen van de definitieve versie.

Definitieve versie

Nadat wij uw opmerkingen op de conceptversie hebben ontvangen, ontvangt u binnen 5 werkdagen de definitieve versie van de algemene voorwaarden. De opdracht is daarmee afgerond.

Beschermde PDF-versie

Indien gewenst leveren wij, tegen eenmalige betaling van € 25,00 (excl. BTW) een beschermde PDF-versie van de algemene voorwaarden aan. Dit PDF bestand is beschermd tegen knippen en plakken. En alhoewel er wel manieren zijn om deze beveiliging te omzeilen, zal het de gemiddelde internetgebruiker weerhouden van het kopiëren (knippen en plakken) van uw voorwaarden. Op die manier kunt u de voorwaarden veilig op uw bedrijfswebsite plaatsen en hoeft u niet bang te zijn dat uw voorwaarden door een concurrent worden overgenomen.

Keurmerk

Wij bieden onze klanten een uniek keurmerk aan. Wanneer uw algemene voorwaarden door één van onze juristen worden opgesteld, plaatsen wij dit keurmerk kosteloos onderaan uw voorwaarden. Door ons keurmerk onderaan uw algemene voorwaarden of op uw website te plaatsen, toont u aan klanten en opdrachtgevers dat u uw juridische zaken serieus neemt. Dit vergroot het vertrouwen van uw klanten en opdrachtgevers in uw bedrijf. Op die manier draagt ons keurmerk bij aan de professionele uitstraling van uw onderneming.

Tarieven

Algemene voorwaarden opstellen slechts € 300

Algemene voorwaarden stellen wij op tegen een vast tarief van € 300 (excl. BTW). Voor die prijs ontvangt u algemene voorwaarden die specifiek op uw bedrijfsactiviteiten zijn toegesneden. Wilt u dat wij uw algemene voorwaarden opstellen? Neemt u dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Gebruik het formulier hieronder om direct een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

shadow

Snel weten of je algemene voorwaarden nodig hebt?
Doe gratis onze
online voorwaarden check >>